Sluiten XU gebruikt een
mobiel apparaat

Bezoek de
mobiele versie

Kan ik
je helpen?

Bel 070
3606 202

Wat zoek je?

Huurwoningen in de Randstad vind je hier! Op deze pagina vind je ons complete aanbod huurwoningen vanaf
250,- per maand!

Benedenwoning te huur in Den Haag?
Woonzeker helpt je zoeken!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Ben jij op zoek naar een benedenwoning of benedenhuis in Den Haag en omstreken? Een van de grote voordelen van benedenwoningen is dat ze vaak een tuin hebben. Met een beetje geluk kan je in het hartje van Den Haag heerlijk in je eigen tuin genieten van het zonnetje. En je hoeft natuurlijk niet iedere keer met van alles de trap op en af te sjouwen. Nee, een benedenwoning of benedenhuis is helemaal zo gek nog niet!

Bekijk ons overzicht voor jouw toekomstige benedenhuis

Wil je weten of er een leuke benedenwoning of een benedenhuis - met of zonder tuin - te huur is in een bepaalde wijk in Den Haag? Bijvoorbeeld in wijken die geschikt zijn voor opgroeiende kinderen, zoals de Vruchtenbuurt of de Vogelwijk, die vlak bij het strand ligt? Of juist het gezellige Hofkwartier, het creatieve Zeeheldenkwartier, het internationale Statenkwartier of een van die andere leuke wijken die Den Haag rijk is? Met onze zoektool kun je gemakkelijk aangeven in welke wijk je een benedenhuis of benedenwoning zoekt. Bekijk hier het overzicht.

No cure, no pay 

Een huis huren via Woonzeker doe je op basis van no cure, no pay. Je betaalt de administratiekosten dus pas als wij het benedenhuis of de benedenwoning van je dromen hebben gevonden. We rekenen slechts eenmalig een administratieve vergoeding van €150,- inclusief 21% btw. Maar we doen meer: voordat je via ons een huis gaat huren, zorgen wij dat we zowel de verhuurder als de woning zelf grondig screenen. Lees hier waarom Woonzeker meer is dan alleen een woning huren.

Op zoek naar een benedenwoning of benedenhuis in Den Haag? Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven. Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.