Sluiten XU gebruikt een
mobiel apparaat

Bezoek de
mobiele versie

Kan ik
je helpen?

Bel 070
3606 202

Wat zoek je?

Huurwoningen in de Randstad vind je hier! Op deze pagina vind je ons complete aanbod huurwoningen vanaf
250,- per maand!

Een studio huren in Den Haag?

Een studio huren in Den Haag, wie wil dat nou niet? Bijvoorbeeld in een van die prachtige statige gebouwen in het centrum. Of wat dacht je van het gezellige Hofkwartier? Een studio huren is vaak goedkoper dan een appartement of huurwoning en je zit vaak in de mooiste panden. En dat niet alleen. Want een studio huren in Den Haag is ook nog eens stukken goedkoper dan in Amsterdam, om maar een stad te noemen. Ideaal voor studenten dus! En laten we eerlijk zijn, je woont in Den Haag nog stukken mooier ook.

Studio te huur in Den Haag? Bekijk ons overzicht!

Wil je weten of er een leuke studio te huur staat in een bepaalde buurt in Den Haag? Het centrum met de cafés en terrasjes, het creatieve Zeeheldenkwartier of een van die andere leuke wijken die Den Haag rijk is? Misschien zoek je wel iets in de buurt van de Haagse Hogeschool, of vlakbij het station. Dat komt mooi uit, want met onze zoektool kun je ook aangeven in welke wijk je een studio wilt huren. Bekijk hier ons overzicht van alle leuke studio’s die te huur staan in Den Haag en omstreken.

No cure, no pay studio huren

Schrijf je gratis in om op de hoogte te blijven van studio’s die te huur zijn in Den Haag. Inschrijving is geheel vrijblijvend en je betaalt pas administratiekosten als wij de studio van je dromen hebben gevonden. We rekenen slechts eenmalig een administratieve vergoeding van €150,- inclusief 21% btw. Maar we doen meer: voordat je via ons een studio gaat huren, zorgen wij dat we zowel de verhuurder als de studio grondig screenen. Lees hier waarom Woonzeker meer is dan alleen een woning huren.