Isabellaland

Den Haag

LEUK APPARTEMENT * DRIE SLAAPKAMERS * SEPARATE KEUKEN * MARIAHOEVE * STUDENTEN * VRIENDEN * SAMENWONEN! * BERGING * LIFT!

Aan rustige weg, in woonwijk en met een vrij uitzicht is dit ruimtelijk appartement gelegen. In dit galerijflat, op de 3e etage, is dit appartement beschikbaar van ca. 62 m2, met drie (!) slaapkamers, een separate keuken en ruimtelijke woonkamer met toegang tot het balkon!

Indeling: Entree appartement in de hal, met aan de rechterzijde directe toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, oven en vaatwasser. De drie slaapkamers zijn 8m2, 9m2 en 12m2 groot, waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde zijn gelegen en één aan de voorzijde. De woonkamer van ca. 25 m2 is ruimtelijk en licht en heeft toegang tot het balkon dat zich uitstrekt over de gehele lengte van het appartement en ca. 8m2 groot is. Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en douchecabine. In een aparte kast is er gelegenheid tot het aansluiten van een wasmachine. Tevens is het toilet apart. De gehele woning is voorzien van een vinyl vloer.


BIJZONDERHEDEN:
- de minimale huurperiode betreft één jaar
- voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor 3 personen
- geschikt voor studenten (met garantstelling!)
- huurprijs is inclusief een voorschot op stookkosten

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.


* Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Aantal personen3
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  Stookkosten
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op