Loosduinse Hoofdstraat

Den Haag

Op dit moment wordt deze woning verbouwd! Indien u interesse heeft, vragen wij u te reageren via uw profiel. Wanneer de woning klaar is om te bezichtigen, nemen wij contact op met een aantal geïnteresseerden.

Midden in het winkelgedeelte van Loosduinen gelegen, dit 5-kamer appartement op de 2e verdieping met ruim balkon aan de achterzijde. Nabij scholen (o.a. The International School of The Hague), openbaar vervoer, diverse sportfaciliteiten en nabij badplaats Kijkduin met diverse restaurants, het strand en de zee!

Indeling: entree appartement in de hal. Separaat toilet met fonteintje. Separate keuken van ca. 7 m2 voorzien met een wasmachine aansluiting. Woonkamer van ca. 36 m2. Badkamer voorzien van een douche en vaste wastafel met planchet en spiegel. Slaapkamer 1 van ca. 12 m2 en slaapkamer 2 van ca. 8 m2. Vanuit de slaapkamer en de keuken gelegen aan de achterzijde toegang tot het balkon.

Let op: de huurprijs is inclusief een voorschot voor stookkosten en verwarming.

*** Aan bovenstaande tekst kunnen geen (juridische) rechten worden ontleend ***
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 875,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas
 • Exclusief
  Water, Elektra, Kabel TV, Internet

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Aangepaste tijden telefonische bereikbaarheid!

Ons kantoor is vanaf heden telefonisch bereikbaar op werkdagen van 13:30 – 16:30 uur op 070 - 3 606 202. Uiteraard kunt u ook een bezichtiging aanvragen via de website!