van Brakelstraat

Den Haag

Deze woning wordt momenteel verbouwd. Daarom zijn bezichtigingen nog niet mogelijk. Wij willen u verzoeken te reageren via uw persoonlijke profiel. Zodra de woning wordt opgeleverd, benaderen wij een aantal geïnteresseerden.

De volgende werkzaamheden zullen plaatsvinden: er zal een nieuwe wit hoogglans keuken worden geplaatst inclusief spoelbak/ keukenkraan en aansluitingen voor inbouwapparatuur (de woning wordt exclusief inbouwapparatuur opgeleverd). Er zal door de gehele woning een nieuwe laminaat vloer worden gelegd met een gecertificeerde geluid- reducerende vloer eronder. De laminaat vloer is 8 mm dik en heeft een mooie V-groef. Ook de badkamer zal worden opgeknapt, zo zullen de wanden worden voorzien van nieuw tegelwerk, zal er een nieuwe wastafel met kraan, planchet en spiegel worden gemonteerd, er zal een mooie nieuwe thermostatische douchekraan worden gemonteerd en de verlichting en mechanische ventilatie zal worden aangelegd. Het stuc- en schilderwerk zal volledig worden aangepakt, de muren in de gehele woning zullen opnieuw worden gewit en het houtwerk zal worden geschuurd, geplamuurd, gegrond en zal worden afgelakt. De woning heeft dubbel glas, wordt verwarmd middels C.V. en heeft zijn eigen wasmachine aansluiting.

Deze ontzettend leuke woning met 2 slaapkamers ligt in één van de LEUKSTE wijken van Den Haag, namelijk het Zeeheldenkwartier. De van Brakelstraat is zeer centraal gelegen en nabij het centrum met verschillend winkelaanbod en het openbaar vervoer om de hoek. Perfect voor een jong stel die graag van de gezelligheid van het centrum wil genieten!

*** Aan bovenstaande tekst kunnen geen (juridische) rechten worden ontleend ***
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 875,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op