Burgemeester Elsenlaan

Rijswijk

Op dit moment wordt deze woning in zijn geheel verbouwd! Half april wordt de woning opgeleverd en daarom gaan wij alvast op zoek naar de nieuwe bewoner!

Indeling: gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de eerste/halve etage. Binnenkomst in de lange hal. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer van ca. 10 m2 gelegen. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is tevens ca. 10m2. De keuken is separaat en vanuit de keuken kunt u het balkon betreden. Vanaf het balkon kunt u middels een korte trap de tuin betreden. De tuin is ca. 40 m2, waarmee u een heerlijke uitloop naar buiten heeft. De woonkamer/eetkamer is ca. 36 m2 en strekt zich uit van de voorzijde naar de achterzijde van het pand. De woning beschikt tevens over een garagebox voor externe opslag.

Bent u al geïnteresseerd in de woning na het lezen van bovenstaande tekst? Dan vragen wij u te reageren middels uw profiel. Eer de woning is opgeleverd, zullen wij een aantal mensen uitnodigen voor de eerste bezichtigingen. Wij letten hierbij op de match tussen het profiel van de woning en uw profiel. Zorg er daarom voor dat uw profiel volledig is ingevuld.

***Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend ***
TypeFlat Aantal kamers4 Huurprijs€ 895,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 15-04-19
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Aangepaste tijden telefonische bereikbaarheid!

Ons kantoor is vanaf heden telefonisch bereikbaar op werkdagen van 13:30 – 16:30 uur op 070 - 3 606 202. Uiteraard kunt u ook een bezichtiging aanvragen via de website!