Frederik Hendriklaan

Den Haag

GEMEUBILEERD * STATENKWARTIER * ÉÉN SLAAPKAMER * GROOT TERRAS * MAXIMAAL 2 JAAR * PERFECTE LOCATIE * IDEAAL VOOR EEN EXPAT!

In het hart van het Statenkwartier is gelegen dit 3 kamer appartement mét balkon op de derde etage. De woning ligt aan de gezellige en populaire winkelstraat de "Fred" (Frederik Hendriklaan).

INDELING:
Gedeeld entree op straatniveau. Trap naar de 3e verdieping. Binnenkomst appartement op de overloop, waar u direct naar de keuken doorloopt. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is ca. 20 m2. De woonkamer is lang en smal en vanuit de woonkamer loopt u direct door naar het terras, aan de achterzijde gelegen van ca. 23 m2. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is ca. 10 m2 en gelegen aan de voorzijde van het pand. Het geheel is voorzien van een laminaat vloer, en dubbele beglazing en wordt verwarmd via CV.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig en stijlvol gemeubileerd
- Groot terras
- Gelegen in het populaire Statenkwartier

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: maximaal twee jaar
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: (gezamenlijk) netto maandsalaris gelijk aan +/- 2.5 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 1195,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gemeubileerd
 • Energielabel
  C
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV
 • Exclusief
  Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op