Burgemeester Elsenlaan

Rijswijk

BIJNA KLAAR! * GEEN HUISVESTINGSVERGUNNING VEREIST * WINKELS NABIJ * VOLLEDIG GERENOVEERD * OPENBAARVERVOER NABIJ

Per direct is dit appartement beschikbaar! Leuke 3-kamer woning, op de 3e etage, gelegen op loopafstand van het OV en het gezellige winkelcentrum ''In de Boogaard'' waar u een groot aanbod kunt vinden aan verschillende leuke winkeltjes. Ideaal appartement!

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 3e etage. Voordeur, entree appartement in de hal waar vanuit u alle vertrekken kunt betreden. Woonkamer en-suite van circa. 25 m² en 20 m² welke van elkaar zijn gescheiden middels schuifseparatie. Vanuit het eetgedeelte heeft u middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon. Separate keuken welke is voorzien van een kookplaat en oven. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot het heerlijke balkon. Twee slaapkamers van circa. 15 m² en 14 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De wasmachine/ droger aansluiting bevindt zich in de keuken.

BIJZONDERHEDEN:
- 2 slaapkamer
- gehele woning

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning niet verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 925,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-11-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature