Valkenboslaan

Den Haag

Gelegen aan de bekende Valkenboslaan, deze leuke studio beschikbaar! Nabij de studio treft u de winkelstraat de Weimarstraat waar u een aanbod treft aan winkeltjes met binnen en buitenlandse goederen. Tevens treft u nabij de woning de leuke en gezellige winkelstraat de Fahrenheitstraat met diverse winkels, boetiekjes, delicatessenzaakjes en restaurants is dit de winkelstraat van het Haagse Valkenbos/ Regentessekwartier. Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten het heerlijke strand van Scheveningen en tevens het bruisende centrum van Den Haag. Perfect voor een starter!

INDELING: Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 1e etage waar de studio zich aan de voorzijde bevindt. Voordeur, entree studio in de woon/ slaapkamer van circa. 19 m². Middels een wand is het slaapgedeelte semi gescheiden van de woonkamer. Middels openslaande deuren betreedt u vanuit de woonkamer het balkon gelegen aan de voorzijde. Open keuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele studio is voorzien van een laminaat vloer, verlichtingsarmaturen, raambekleding, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De gezamenlijke wasmachine/ droger bevindt zich in de gemeenschappelijke hal.

BIJZONDERHEDEN:
- Levendige omgeving
- Openbaar vervoer nabij
- Eigen voorzieningen
- Centrum Den Haag gemakkelijk te bereiken

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.
TypeAppartement Aantal kamers1 Huurprijs€ 800,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Exclusief
  x
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op