Azaleastraat

Den Haag

Verhuurd
Een heerlijke parterre met dubbele opkamer beschikbaar in de populaire Bloemenbuurt. Een ideale woning voor een jong gezin, met allerlei winkels, sportvelden en verenigingen en scholen op loopafstand. Het strand op nog geen 10 minuten fietsen en openbaar vervoersmogelijkheden aan het einde van de straat.

Indeling: entree op begane grond. Binnenkomst in portaal met een doorloop naar de lange hal. Op de begane grond, direct aan uw linker hand, bevindt zich de woonkamer van ca. 18 m2 en de eetkamer van ca. 24 m2. Vanuit de eetkamer kunt u de tuin betreden middels openslaande deuren. De tuin is ca. 80 m2 en is in z'n geheel omheind. De keuken is aan de achterzijde gelegen en betreft een basic keukenblok met onderkasten en bovenkasten. Daarnaast is originele servieskast in de keuken bewaard gebleven. Terug in de hal bevindt zich het toilet en de douche. De eerste slaapkamer is tevens gesitueerd op de begane grond aan de achterzijde en is ca. 12 m2 en beschikt over een inbouwkast. Ook vanuit deze slaapkamer kunt u de tuin betreden. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de 1e en 2e etage en zijn beide ca 12. m2. De twee bovenverdiepingen betreffen opkamers, zijn aan de achterzijde gelegen en kijken uit de op de tuin. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en dubbele beglazing.

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt geen wettelijk maximaal bruto inkomen voor deze woning.
TypeEengezinswoning Aantal kamers5 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Aantal personen3
 • Ingangsdatum 01-11-19
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
  C
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt geen wettelijk maximaal bruto inkomen voor deze woning.

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Word jij mijn nieuwe collega?

Technisch Vastgoed Beheerder (buitendienst)

Bekijk vacature