Loosduinseweg

Den Haag

GOED ONDERHOUDEN * KEUKEN VOORZIEN VAN DIVERS APPARATUUR * GESCHIKT VOOR EEN STARTER

Prachtig 2-kamer appartement beschikbaar. De woning is vorig jaar volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen op een gunstige locatie. De winkelstraten de Fahrenheitstraat en de Weimarstraat vindt u op loopafstand en met de fiets kunt u binnen 10 minuten het bruisende centrum van Den Haag of het heerlijke strand van Scheveningen bereiken.

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 2e etage waar het appartement zich aan de voorzijde bevindt. Voordeur, entree appartement in de hal waar vanuit u alle vertrekken kunt betreden. Woonkamer van circa. 29 m². Openkeuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Slaapkamer van circa. 9 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning beschikt over een wasmachine/ droger aansluiting in de wasmachineruimte.

BIJZONDERHEDEN:

- Turn-Key

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend
Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 795,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  C
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature