Pasteurplein

Den Haag

Deze gerenoveerde studio beschikt over een eigen keuken en doucheruimte. Uitermate geschikt voor studenten (van bijvoorbeeld de Haagse Hogeschool) die tijdens hun studie woonruimte in de omgeving zoeken. Het is ook mogelijk om de drie studio's met drie vrienden te huren!

Lay-out: entree portiek op straatniveau. Trap naar de eerste verdieping. Entree appartement in gedeelde hal. Studio is gelegen aan de linker voorzijde. Binnenkomst studio in woonkamer/slaapkamer van ca. 10 m2. Open doorloop naar de semi-separate keuken, voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelkast. De douche en wastafel combinatie kunt u vanuit de keuken betreden. De studio wordt opgeleverd met een laminaat vloer en verlichting. In de gemeenschappelijke hal is de toilet gesitueerd (deze deelt u met twee andere bewoners) en de wasmachine en droger (op basis van een muntsysteem).

Details:
- het betreft een onzelfstandige woonruimte (gedeelde toilet)
- woonruimte voor maximaal 2 jaar beschikbaar
- u hoeft voor deze woonruimte GEEN huisvestingsvergunning aan te vragen
- beschikbaar voor studenten (met NLD garantstelling)

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeAppartement Aantal kamers1 Huurprijs€ 595,-per maand
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Internet, Kabel TV
 • Exclusief
  x
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op