De Genestetlaan

Den Haag

Verhuurd
DE GENESTETLAAN // 2522 LX TE DEN HAAG // BESCHIKBAAR PER 01-03-2020 // HUURPRIJS € 750,- PER MAAND // EXCLUSIEF GAS, WATER, LICHT, INTERNET, KABEL TV.

Gelegen aan De Genestetlaan, het begin van de wijk Laakkwartier deze 3-kamer woning met balkon beschikbaar! Op nog geen 10 minuten loopafstand van de Mega Stores, de Haagse Hogeschool en allerlei winkels waar u goed terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden.

INDELING: open portiek met trap naar de 1e etage. Binnenkomst woning in de hal. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Woonkamer en-suite welke van elkaar zijn gescheiden middels schuif separatie van circa. 27 m² en 16 m². Vanuit de eetkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het balkon aan de achterzijde. Separaat keukenblok welke is voorzien van een kookplaat en oven. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot het balkon. Slaapkamer van circa. 9 m². Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

De woning beschikt over een separaat toilet, een eigen wasmachine/ droger aansluiting in de badkamer.

BIJZONDERHEDEN:

- de minimale huurperiode betreft 1 jaar + onbepaalde tijd
- voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor 1 persoon
- er mag geklust worden in de woning

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 750,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-03-20
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op