Schout van Eijklaan

LEIDSCHENDAM

Verhuurd
SCHOUT VAN EIJKLAAN 122 // 2262 XV LEIDSCHENDAM // BESCHIKBAAR PER DIRECT // GEMEUBILEERD // HUURPRIJS € 995,00 PER MAAND EXCLUSIEF GAS, WATER, ELEKTRA

Zeer centraal gelegen 4 kamer appartement met twee slaapkamers en een eigen berging. Het appartement is ideaal gesitueerd, tegenover het nieuwe winkelcentrum "The Mall of the Netherlands" (voormalige Leidsenhage) en gunstig ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling: Afgesloten hoofdentree met brievenbussen-/bellentableau. Lift of trap naar de 4e etage. Entree appartement. L-vormige hal met toilet. Ruime en lichte woon-/eetkamer in een L- vorm, met deur naar het zonnige balkon. Grote hoofdslaapkamer voorzien van inbouwkasten. Tweede slaapkamer tevens voorzien van inboukastten. Aparte keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de keuken is de toegang tot de badkamer met douche en wastafel en een deur naar een klein balkon. Eigen berging in de onderbouw.

Details:
- huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen
- huurprijs is inclusief servicekosten en meubilering
- appartement wordt gemeubileerd opgeleverd
- contract type: maximale verblijfsduur van 2 jaar
- inclusief een kelderbox
- u hoeft voor deze woning geen huisvestingsvergunning aan te vragen

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 995,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op