Maystraat

Den Haag

BEZUIDENHOUT * STATION LAAN VAN NOI * GESCHIKT VOOR WONINDELERS * TWEE SLAAPKAMERS! * NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER * BALKON ACHTERZIJDE * THERESIASTRAAT * UITVALSWEGEN

In een hele leuke straat, in het mooie Bezuidenhout, is deze woning aan de Maystraat gelegen met balkon! Ideale locatie ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer (station van Laan van Nieuw Oost-Indië), (internationale) scholen en winkelcentra zoals Winkelcentrum Mariahoeve maar ook de gezellige winkelstraat de Theresiastraat.

INDELING:
Open portiek, u neemt de trap naar de 1e etage. Voordeur, entree appartement in de hal waar een separaat toilet gesitueerd is. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Lichte woonkamer van circa. 16 m². Separaat keukenblok voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon gelegen aan de achterzijde. Twee slaapkamers van circa. 7 m² en 12 m². Luxe badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, douche, handdoekradiator en wasmachine/ droger aansluiting. Vanuit de badkamer heeft u middels openslaande deuren tevens toegang tot het balkon.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- Turn-Key

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  A
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature