Laan van Meerdervoort

Den Haag

VOLLEDIG GERENOVEERD * GELEGEN IN EEN MOOIE EN RUSTIGE BUURT * PERFECT VOOR EEN STEL * GESTOFFEERD * NABIJ ZEE, STRAND EN DUINEN

Sfeervol, aan de T-vijver van het Pinksterbloemplein, in het rustige en het groene deel van de Laan van Meerdervoort dit klassieke 3-kamer appartement beschikbaar. Met mooi vrij uitzicht op de waterpartij. Nabij landgoed Meer & Bos en op loopafstand van winkelcentrum De Savornin Lohmanplein en Alphons Diepenbrockhof, openbaar vervoer en badplaats Kijkduin met zijn strand, zee en duinen.

INDELING:
gezamenlijke entree. Trap naar de 3e etage. Binnenkomst appartement in de hal. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. In de hal is een separaat toilet gesitueerd. Woonkamer en-suite van circa. 28 m² en 19 m² welke van elkaar zijn gescheiden middels schuifdeurseparatie. Vanuit de eetkamer en keuken heeft u middels (openslaande) deuren toegang tot het balkon. Separate keuken, totaal vernieuwd, voorzien van alle basis apparatuur en voorzien van vaste kasten. Slaapkamer van circa. 12 m², gelegen aan de achterzijde. Badkamer voorzien van een ligbad met douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een parket vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning beschikt over een eigen wasmachine/ droger aansluiting.

BIJZONDERHEDEN:
- 3 kamers
- nabij strand en duinen
- volledig gerenoveerd!
- direct te betreden!
- berging in de bovenbouw

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto maandsalaris gelijk aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 1200,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  D
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op