Mient

Den Haag

* DIT APPARTEMENT WORDT OP DIT MOMENT VERBOUWD - REAGEREN KAN VIA DE WEBSITE VAN WOONZEKER

VRUCHTENBUURT * GEHELE ETAGE * GEDEELTELIJK GERENOVEERD * PERFECT VOOR EEN GEZIN / KOPPEL * IDEALE LOCATIE * TWEE SLAAPKAMERS

INDELING: portiek entree op begane grond. Trap naar de eerste etage. Binnenkomst appartement in hal. Direct aan uw rechterzijde de eerste slaapkamer van ca. 9 m2. Ruime woon-eetkamer ensuite (doorgebroken / geen bestaande schuifdeurseparatie) van ca. 40 m2. Een separate keuken, basic vernieuwd voorzien van bovenkasten en onderkasten. De tweede slaapkamer is ca. 10 m2. Vanaf zowel de keuken als slaapkamer heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is simpel uitgevoerd en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Gehele woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (CV) en is voorzien van een laminaat vloer.

BIJZONDERHEDEN:
- de minimale huurperiode betreft één jaar
- voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor 2 personen

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 1000,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-11-20
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op