Hengelolaan

Den Haag

3- KAMER APPARTEMENT * 2 SLAAPKAMERS * MET BALKON * CIRCA. 71 M² * GESCHIKT VOOR EEN STEL * VREDERUST

Gelegen in Vrederust is dit 3 kamer appartement beschikbaar. Gelegen nabij diverse winkels en de supermarkt. Openbaar vervoer vindt u tevens nabij de woning.

INDELING: Gezamenlijk entree. Trap naar de 2e etage. Binnenkomst appartement in de hal waar u toegang heeft tot alle vertrekken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon en de keuken welke is voorzien van een kookplaat, oven en wasmachine. Terug in de hal vindt u aan uw rechterkant toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet. Vanuit de hal aan uw linkerzijde de eerste slaapkamer van 9.5m² en aan de rechterkant de slaapkamer van 10m².

De gehele woning is voorzien van laminaat vloer.

BIJZONDERHEDEN:
- de minimale huurperiode betreft één jaar
- voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor een stel

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.


*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend
Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 900,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-11-20
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 58.583 (1 persoon) / € 68.583 (2 of meer personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op