Westerbaenstraat

Den Haag

* VOLLEDIG GEMEUBILEERD * CENTRAAL GELEGEN * VOLLEDIGE KEUKEN * BESCHIKBAAR IN JULI *

Op een geweldige locatie gelegen 2-kamer appartement beschikbaar volledig gemeubileerd. Het appartement is op loopafstand gelegen van het centrum van Den Haag, diverse winkeltjes, Albert Heijn XL, paleistuinen en openbaar vervoer. Kortom prachtig appartement nabij alle gemakken.

INDELING: gezamenlijke entree. Trap naar de eerste verdieping, Binnenkomst appartement in de hal. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Woonkamer van circa. 12 m² heeft een aangesloten zijkamer van circa 7 m² dat gebruikt word als slaapkamer. Maar de woning heeft ook een geweldige vliering wat ruimte geeft voor berging of om te gebruiken al romantische slaapruimte. De keuken is voorzien van een afzuigkap, kookplaat en koelkast. Badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche.

De gehele woning is voorzien van een zeer mooie laminaatvloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- 1 slaapkamer
- gedeelde ruimte zonnige tuin
- volledig gemeubileerd
- gerenoveerde staat

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: maximaal 2 jaar, maandelijks opzegbaar
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto maandsalaris gelijk aan +/- 2.5 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers1 Huurprijs€ 950,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-07-21
 • Oplevering
  Gemeubileerd
 • Energielabel
  D
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Internet, Kabel TV
 • Exclusief
  x
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op