Roland Holstlaan

Delft

3 KAMER APPARTEMENT * 3e ETAGE * LIFT * BERGING * BALKON * GESCHIKT VOOR EEN STEL * GESTOFFEERDE OPLEVERING * DIRECT TE BETREKKEN

Ruim appartement te huur in Delft, in de Voorhof buurt. Op fietsafstand van de Technische Universiteit; station Delft-Zuid in de directe omgeving en het winkelcentrum "De Hoven Passage" op loopafstand.

INDELING:
Gezamenlijk entree op de begane grond; Lift en/of trap naar de 3e etage; binnenkomst in hal, met direct aan uw linkerzijde de ruime keuken van ca. 7m2 voorzien van kookplaat, afzuigkap en oven; 1e slaapkamer van ca. 12 m2 vindt u aan de achterzijde van de woning; 2e slaapkamer van ca. 14 m2 is gelegen aan de voorzijde. Beide slaapkamers hebben veel natuurlijk daglicht; De ruime en lichte woonkamer van ca. 30 m2 is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een aantrekkelijk zonnig balkon; toilet is separaat van de badkamer; Badkamer is ca. 4 m2 is voorzien van een douche en vaste wastafel en biedt aansluiting voor de wasmachine.

De gehele woning is opgeleverd met een laminaat vloer en is voorzien van dubbele beglazing. De woning beschikt tevens over een berging in de onderbouw voor externe opslag.

BIJZONDERHEDEN:
- excl. voorschot stookkosten á 106,- per maand
- 2 slaapkamers
- Balkon
- Ruim lichte woning

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning niet verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand gelijk aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend*Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 1050,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-08-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  E
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op