Maliestraat

Den Haag

DUBBEL BOVENHUIS * HARTJE CENTRUM * TWEE SLAAPKAMERS * GEEN HUISVESTINGSVERGUNNING * TERRAS * IDEAAL VOOR TWEE VRIENDEN!

In één van de meest prachtige straten van den haag vindt u dit mooie appartement met twee slaapkamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping. De indrukwekkende straat staat bekend om haar antieke winkels, heerlijke restaurants en is net om de hoek van de Lange Voorhout met haar wekelijkse antiekmarkt in lente - zomer, verschillende theaters en "Hotel des Indes". In de nabijheid van openbaar vervoer.

INDELING:
Entree op straatniveau. De eerste hal is gedeeld met een restauranthouder. De deur naar de tweede hal leidt tot de trap naar de eerste etage. Binnenkomst in woon/eetkamer van ca. 21 m2, met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Aan de achterzijde gelegen een klein terras. Tevens op deze etage gelegen is de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Ook de wasmachine aansluiting is te vinden in de badkamer. Aan de voorzijde is een extra kamer gelegen van ca. 15 m2. Ideaal in te richten als woonkamer! Een trap naar de tweede etage leidt u tot aan de overloop. Twee slaapkamers, gescheiden door een ruime inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 15 m2 en de slaapkamer aan de achterzijde is ca. 12 m2.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, gedeeltelijke verlichting en gedeeltelijke raambekleding. Het geheel wordt verwarmd middels CV en is voorzien van gedeeltelijke dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN:
- 2 slaapkamers
- nabij openbaar vervoer
- ruime lichte woning
- gerenoveerde staat

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning niet verplicht
- Inkomenseis: netto maandsalaris gelijk aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeDubbel bovenhuis Aantal kamers4 Huurprijs€ 1350,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  D
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op