Drijfriemstraat

Den Haag

DUBBEL BOVENHUIS * DRIE SLAAPKAMERS * NOORDPOLDERBUURT * IDEAAL VOOR EEN GEZIN * TWEE KEUKENS (OP BEIDE ETAGES!) * GERENOVEERDE STAAT!

Dit dubbele bovenhuis is gelegen in de Noordpolderbuurt. Dicht bij Oud-Rijswijk! Het appartement heeft een ideale lay-out, met veel verschillende kamers, twee keukens en twee balkons.

INDELING:
Entree op straatniveau. Trap naar de eerste etage. Binnenkomst op overloop. Direct aan de achterzijde is de eerste keuken gelegen, voorzien van een afzuigkap en kookplaat. Ruimte voor het plaatsen van een eigen wasmachine en koelkast. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd van ca. 15 m2. Gescheiden door de badkamer, is aan de achterzijde de eetkamer gelegen van ca. 15 m2. De eetkamer heeft openslaande deuren naar het balkon gelegen op het zuidwesten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop een trap naar de tweede etage. Op de tweede etage zijn er drie kamers gesitueerd, van respectievelijk 7,5 m2; 6 m2, 16 m2. Ook deze etage beschikt over een keuken. De achter-slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon. Op de tweede etage is een tweede separatie toilet gesitueerd. De gehele woning is voorzien dubbele beglazing, wordt verwarmd middels CV en is uitgerust met een laminaat vloer, gedeeltelijke verlichting en gedeeltelijke raambekleding.

BIJZONDERHEDEN:
- 3 slaapkamers
- nabij Oud-Rijswijk
- balkon gelegen op het zuidwesten
- gerenoveerde staat

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto maandsalaris gelijk aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeDubbel bovenhuis Aantal kamers5 Huurprijs€ 1350,-per maand
 • Slaapkamers3
 • Aantal personen3
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  F
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op