Newtonplein

Den Haag

Gelegen in een super gezellige en populaire buurt dit leuke, karakteristieke en ruime 3-kamer appartement beschikbaar met heerlijke tuin en prachtige originele details! In de directe omgeving treft u de Weimarstraat met diverse internationale winkels, perfect voor uw dagelijkse benodigdheden. Tevens treft u nabij de woning de Fahrenheitstraat. Omgeven door boetiekjes, delicatessenzaakjes, lunchrooms, supermarkten en leuke winkels maakt dat dit de winkelstraat is van het Haagse Valkenbos/ Regentessekwartier. Openbaarvervoer treft u tevens in de directe omgeving. Perfect voor een stel!

INDELING: Het appartement bevindt zich op de begane grond. Voordeur, entree appartement in de hal waar vanuit u alle vertrekken kunt betreden. Vanuit de hal kunt u het separaat toilet en de wasmachine ruimte betreden. Woonkamer en-suite met prachtige glas in lood ramen en decoratieschouw van in totaal circa. 35 m². De woon en eetkamer zijn van elkaar gescheiden middels schuifseparatie. Vanuit de eetkamer betreedt u de heerlijke tuin. Separaat keukenblok welke is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap. Slaapkamer van circa. 16 m². Vanuit de slaapkamer heeft u tevens middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- TOP-locatie
- Begane grond
- Met tuin
- Prachtige originele details
- Licht en ruim

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeBenedenwoning Aantal kamers3 Huurprijs€ 1295,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op