Aert van der Goesstraat

Den Haag

Gelegen in het verlengde van de Frederik Hendriklaan dit leuke en ruime 2-kamer appartement beschikbaar. De Frederik Hendriklaan is één van de leukste winkelstraten van Den Haag. Diverse boetiekjes, delicatessenzaakjes, winkels, lunchrooms en terrassen zijn hier allemaal te vinden. Het strand en de gezellige haven van Scheveningen zijn op loopafstand te bereiken. Tevens treft u openbaarvervoer en museums in de directe omgeving. Kortom perfect appartement voor een starter op een TOP locatie!

INDELING: Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 3e etage waar het appartement zich bevindt. Voordeur, entree appartement in de hal. Woonkamer van circa. 20 m². Separate keuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast en afzuigkap. Slaapkamer van circa. 8 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, verlichtingsarmaturen, raambekleding, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De gezamenlijke wasmachine/ droger bevindt zich in de gemeenschappelijke hal.

BIJZONDERHEDEN:
- Frederik Hendriklaan
- Strand, zee, duinen en boulevard
- Scheveningen haven
- Geweldige omgeving
- Alle gemakken op loopafstand

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend
Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 950,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra
 • Exclusief
  Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op