Van Beinumstraat

Den Haag

In een rustige en groene omgeving gelegen 2-kamer appartement beschikbaar met privé parkeerplaats! Nabij de woning treft u diverse winkels, delicatessenzaakjes en supermarkten gelegen aan het Alphons Diepenbrockhof en het Arnold Spoelplein. Park Meer en Bos treft u in de directe omgeving. Heerlijk voor een wandeling door het groen en om even bij te komen na een lange werkdag. Vanaf de woning kunt u al lopend badplaats Kijkduin bereiken. Zon, zee, strand, boulevard, duinen, geweldige restaurantjes en terrassen en winkels treft u tevens allemaal in de directe omgeving. Openbaarvervoer en uitvalswegen treft u nabij. Kortom top appartement voor een starter!

INDELING: Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau, u betreedt de centrale hal. Trap of lift naar de 1e etage. Galerij, voordeur, entree appartement in de hal. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Vrije doorloop naar de woonkamer van circa. 20 m². Vanuit de woonkamer betreedt u middels openslaande deuren het heerlijke balkon welke zich uitstrekt over de gehele breedte van het appartement. Openkeuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast, afzuigkap en combi magnetron. Slaapkamer van circa. 14 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is de wasmachine/ droger aansluiting gesitueerd in de badkamer.

De gehele woning is voorzien van een houten vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels blokverwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- Let op! de huurprijs is exclusief een voorschot voor stookkosten á € 80,- en servicekosten á € 35,-
- Badplaats Kijkduin
- Met privé parkeerplaats
- Met berging in de onderbouw
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Veel lichtinval
- Groene omgeving
- Met heerlijk balkon
- Diverse winkels nabij
- Uitvalswegen gemakkelijk te bereiken

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: maximaal 2 jaar
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 900,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 15-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  D
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op