Regentesselaan

Den Haag

Gelegen aan de bekende Regentesselaan, dit leuke 3-kamer appartement beschikbaar! Nabij de woning treft u de winkelstraat namelijk de Weimarstraat waar u een aanbod treft aan winkeltjes met binnen en buitenlandse goederen. Tevens treft u nabij de woning de leuke en gezellige winkelstraat de Fahrenheitstraat met diverse winkels, boetiekjes, delicatessenzaakjes en restaurants is dit de winkelstraat van het Haagse Valkenbos/ Regentessekwartier. Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten het heerlijke strand van Scheveningen en tevens het bruisende centrum van Den Haag.
Perfect voor een starter!

INDELING: entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke hal. Het appartement bevindt zich direct op de begane grond. Voordeur, entree appartement in de hal waar het separaat toilet is gesitueerd. Woonkamer van circa. 24 m ². Separaat keukenblok welke is voorzien van een kookplaat en afzuigkap. Ruime extra kamer van circa. 18 m². U neemt de trap naar de 1e etage met entree op overloop. Slaapkamer van circa. 10 m². Badkamer welke is voorzien douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De wasmachine/ droger aansluiting bevindt zich in de keuken.

BIJZONDERHEDEN:
- Bekende Regentessekwartier
- Openbaarvervoer nabij
- Diverse winkels en cafétjes in de directe omgeving
- Twee etages
- Begane grond
- Alle gemakken zeer gemakkelijk te bereiken
- Let op! de huurprijs is exclusief een voorschot voor het verbruik van gas, water en elektra á € 250,- per maand

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan één maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend
Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 850,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op