's-Gravenzandelaan

Den Haag

Leuk 3-kamer appartement beschikbaar. Nabij het centrum van Den Haag met al zijn charmes, winkels, restaurants, cafeetjes, terrassen en sportscholen. Openbaar vervoer vindt u nabij de woning en lopend bereikt u binnen 10 minuten de Haagse Markt. Het strand van Scheveningen bereikt u binnen 15 minuten met de fiets. Kortom leuk appartement op een zeer gunstige locatie en perfect voor een starter!

INDELING: Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 3e etage. Voordeur, entree appartement in de woonkamer van circa. 20 m. Openkeuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap, oven en vaatwasser. Middels openslaande deur betreedt u de hal met toegang tot de overige vertrekken. Vanuit de hal kunt u het separaat toilet en de wasmachineruimte betreden. Twee slaapkamers van circa. 7 m² en 10 m². Badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, raambekleding, verlichtingsarmaturen en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning is voorzien van dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN:
- Nabij diverse gemakken
- Haagse Markt
- Centrum Den Haag
- Twee slaapkamers
- Dubbele beglazing

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 950,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 08-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op