Koningin Emmakade

Den Haag

2-KAMER APPARTEMENT * GESCHIKT VOOR EEN STARTER * GELEGEN IN HET PRACHTIGE DUINOORD * ALLE GEMAKKEN VINDT U IN DE DIRECTE OMGEVING * NABIJ DE GEWELDIGE REINKENSTRAAT * MET LICHTE SERRE

Gelegen aan de Koningin Emmakade vindt u dit 2-kamer appartement! Op loopafstand van de gezellige Reinkenstraat met al zijn charmes en ambachtswinkels, Albert Heijn XL aan de Elandstraat en het winkelaanbod in de Prins Hendrikstraat. Te voet of met de fiets bereikt u binnen 10 minuten hartje centrum Den Haag en openbaar vervoer in diverse richtingen vindt u nabij de woning.

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 1e etage waar het appartement zich aan de achterzijde bevindt. Voordeur, entree appartement in hal. Woonkamer van circa. 20 m². Doorloop naar de lichte serre van circa. 8 m². De serre is van de woonkamer gescheiden middels openslaande deuren. Open keuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast en afzuigkap. Slaapkamer van circa. 7 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De wasmachine/ droger is gedeeld met de medebewoners.

BIJZONDERHEDEN:
- Gunstige locatie
- Turn-key

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 725,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Exclusief
  x
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature