Edisonstraat

Den Haag

U KUNT REAGEREN VIA UW PROFIEL OP DE WEBSITE * GOED ONDERHOUDEN * PERFECT VOOR EEN STARTER * LICHT * NABIJ ALLE GEMAKKEN

Gelegen in een zijstraat van de bekende Beeklaan, dit leuke en lichte zeer goed onderhouden 2-kamer appartement beschikbaar. Nabij de woning treft u de super leuke winkelstraat de Reinkenstraat. Omgeven door prachtige herenhuizen en grote bomen is dit dé winkelstraat in de Haagse wijk Duinoord. Circa. 50 authentieke, ambachtelijke winkels en horecazaken met eigen sfeer! Verder zijn er verschillende ov-verbindingen om de hoek. Tevens de Weimarstraat en Fahrenheitstraat treft u nabij. Kortom perfect geschikt voor een starter!

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 1e etage waar het appartement zich aan de voorzijde bevindt. Voordeur, entree appartement in de woonkamer van circa. 19 m². Openkeuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast, afzuigkap en combi magnetron. Slaapkamer van circa. 8 m². Badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine/ droger.

BIJZONDERHEDEN:

- Goed onderhouden
- Turn-Key

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 750,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 01-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra
 • Exclusief
  Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 48.300.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature