Galileistraat

Den Haag

U KUNT REAGEREN VIA UW PROFIEL OP DE WEBSITE * WORDT GERENOVEERD * BEGANE GROND * PERFECT VOOR EEN STARTER * GEDEELTE TUIN * RUIM * ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE

Let op! De woning wordt gerenoveerd en u kunt reageren via uw profiel op de website.

Gelegen in een zijstraat van de bekende Regentesselaan, dit leuke en ruime 2-kamer appartement beschikbaar met gedeelde tuin welke op dit moment wordt gerenoveerd. Nabij de woning treft u de multiculturele winkelstraat namelijk de Weimarstraat waar u zeer goed terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden. Tevens treft u nabij de woning de leuke en gezellige winkelstraat de Fahrenheitstraat met diverse winkels, boetiekjes, delicatessenzaakjes en restaurants. Openbaar vervoer treft u nabij. Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten het heerlijke strand van Scheveningen en tevens het centrum van Den Haag. Bent u opzoek naar een leuke gerenoveerde woning met tuin? Reageer dan zo snel mogelijk via uw profiel!

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. Het appartement bevindt zich direct op de begane grond aan de voorzijde. Voordeur, entree appartement in de ruime hal. Woonkamer van circa. 21 m². De woonkamer beschikt over een prachtige erker met glas in lood ramen. Open keuken welke is voorzien van een kookplaat en afzuigkap. De keuken is deels van de woning gescheiden door een bar. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de ruime slaapkamer van circa. 20 m². Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot de heerlijke ruime en gedeelde tuin. Vanuit de hal betreedt u de doucheruimte en toilet welke van elkaar zijn gescheiden. Tevens betreedt u vanuit de hal de wasmachineruimte.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:

- Heerlijke gedeelde ruime tuin
- Onzelfstandig huurovereenkomst
- Turn-Key

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: maximaal 2 jaar
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning niet verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleendEr geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 825,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 15-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  B
 • Inclusief
  Water, Gas, Elektra
 • Exclusief
  Kabel TV, Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature