Galileistraat

Den Haag

Gelegen in een zijstraat van de bekende Regentesselaan, dit leuke en ruime 3-kamer appartement beschikbaar met gedeelde tuin. Nabij de woning treft u de winkelstraat namelijk de Weimarstraat waar u zeer goed terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden. Tevens treft u nabij de woning de leuke en gezellige winkelstraat de Fahrenheitstraat met diverse winkels, boetiekjes, delicatessenzaakjes en restaurants. Openbaar vervoer treft u nabij. Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten het heerlijke strand van Scheveningen en tevens het centrum van Den Haag.

INDELING: entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte, het appartement bevindt zich direct op de begane grond. Voordeur, appartement in de hal waar het separaat toilet gesitueerd is. Vanuit de hal heeft u middels openslaande deuren toegang tot de gemeenschappelijke tuin. Woonkamer van circa. 24 m². Openkeuken welke is voorzien van een kookplaat, koelkast en afzuigkap. Badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. U neemt de trap naar de 1e etage met entree in de hal. Twee slaapkamers van circa. 6 m² en 16 m².

De woning is voorzien van een vinyl vloer op de begane grond en een laminaatvloer op de 1e etage. De gehele woning wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning beschikt over een wasmachine aansluiting in de slaapkamer en het pand beschikt tevens over een gedeelde wasmachine/ droger.

BIJZONDERHEDEN:
- Onzelfstandige woonruimte
- Met gedeelde tuin
- Begane grond
- Twee etages
- Levendige omgeving

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning NIET verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 950,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 15-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  B
 • Inclusief
  Water, Gas, Elektra
 • Exclusief
  Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op