Schalk Burgerstraat

Den Haag

Verhuurd
Gelegen nabij het Zuiderpark met zijn leuke sportfaciliteiten en het vele groen dit 4-kamer appartement beschikbaar! Nabij de woning treft u de Haagse Markt en openbaar vervoer. Zin in een dagje naar de stad? Het bruisende centrum van Den Haag treft u op 10 minuten fietsafstand. Perfect voor een stel!

INDELING: Entree middels openportiek, u neemt de trap naar de 1e etage. Voordeur, entree appartement in de hal. Woonkamer van circa. 21 m². Separaat keukenblok welke is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon. Drie slaapkamers, één gelegen aan de voorzijde van circa. 8 m² en twee gelegen aan de achterzijde van circa. 13 m² en 10 m². Vanuit de ruimere slaapkamer aan de achterzijde heeft u tevens middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Badkamer welke is voorzien van een douche en toilet. De wasmachine/ droger aansluiting bevindt zich in een separate kast.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, verlichtingsarmaturen, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- Zuiderpark
- Openbaar vervoer nabij
- Haagse Markt
- Winkels in directe omgeving

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypePortiekwoning Aantal kamers4 Huurprijs€ 995,-per maand
 • Slaapkamers3
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op