Sweelinckplein

Den Haag

Verhuurd
SWEELINCKPLEIN 39 // 2517 GP TE DEN HAAG // BESCHIKBAAR PER 07-03-2020 // HUURPRIJS € 450,- PER MAAND // INCLUSIEF GAS, WATER, LICHT, KABEL TV EN EXCLUSIEF INTERNET

Leuke studio beschikbaar met gedeelde voorzieningen gelegen in de wijk Duinoord aan een gezellig plein. De leuke winkelstraat de Reinkenstraat en openbaar vervoer vindt u nabij de woning. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in hartje centrum Den Haag!

INDELING: gezamenlijke entree. Trap naar de 1e etage. De studio bevindt zich aan de achterzijde. Binnenkomst studio in de woon/ slaapkamer van circa. 19 m². Gedeelde keuken voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Separaat gedeelde douche en separaat gedeelde toilet. De gedeelde vertrekken zijn gesitueerd in de hal.

De gehele studio is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine/ droger middels muntsysteem.

BIJZONDERHEDEN:

- de minimale huurperiode betreft 1 jaar
- voor deze woning dient u GEEN huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor 1 persoon
- perfect voor studenten

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.
TypeKamer Aantal kamers1 Huurprijs€ 450,-per maand
 • Aantal personen1
 • Ingangsdatum 07-03-20
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV
 • Exclusief
  Internet
 • Er geldt GEEN wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning.

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op