Jurriaan Kokstraat

Den Haag

SCHEVENINGEN * TWEE SLAAPKAMERS * TERRAS * GERENOVEERD * IDEALE LOCATIE * EERSTE ETAGE * GESTOFFEERDE OPLEVERING

Recent zeer fraai gerenoveerd en op loopafstand van zee/strand en de gezellige boulevard gelegen 4 kamer appartement. Divers openbaar vervoer en gezellige winkelstraten dichtbij!

INDELING: entree portiek op straatniveau. Trap naar de eerste etage. Entree appartement in hal. Een ruime woonkamer ensuite voorzien van originele details (ensuite deuren, schouwen, plafonds) voorkamer ca. 25m², achterkamer ca. 25m² met inbouwkasten en openslaande deuren naar mooi ruim zonnig terras. Separate grote, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals kookplaat, koelkast, afzuigkap, vaatwasser en magnetron. Tevens vanaf de keuken toegang tot het terras. Voorzijkamer van ca. 9m² en goede lichte achterkamer. De U-vormige hal met inbouwkasten geeft tevens toegang tot het toilet en de luxe badkamer voorzien van douche, design radiator en vast wastafelmeubel. Gehele appartement voorzien van dubbel glas, houten vloer en verwarmd middel CV.

BIJZONDERHEDEN:
- veel lichtinval
- met heerlijke tuin

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimale huurperiode betreft één jaar
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-10-21
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  D
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature