Teijlerstraat

Den Haag

PARTERRE * MET TUIN * REGENTESSEKWARTIER * WEIMARSTRAAT * OPENBAARVERVOER NABIJ

Super leuke 3-kamer parterre, met tuin! In een leuk zijstraatje van de Regentesselaan en op loopafstand gelegen van het gezellige winkelaanbod aan de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat.

INDELING: binnenkomst appartement in een lange hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van circa. 22m². Neutraal keukenblok. De 2 slaapkamers van circa. 8m² en circa. 10m² zijn beide aan de achterzijde gelegen. De badkamer heeft een dakraam en is daarom erg licht. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. De tuin is circa. 10m² en geheel omheind. De woning beschikt over een separate toilet, dubbel glas en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- de minimale huurperiode betreft één jaar
- voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning aan te vragen bij de gemeente
- de borgsom is gelijk aan één maand huur
- huisdieren zijn NIET toegestaan
- geschikt voor een stel

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeBenedenwoning Aantal kamers3 Huurprijs€ 800,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-06-21
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Word jij mijn nieuwe collega?

- Medewerker Servicedesk VvE
- Servicedesk medewerker technisch vastgoedbeheer(m/v)
- Verhuurmakelaar buitendienst
- Financedesk medewerker Vastgoedbeheer
- Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature