Reinwardstraat

Den Haag

Binnenkort beschikbaar: Volledig gerenoveerde parterre, met tuin! Gelegen in Laakkwartier en perfect geschikt voor jonge starters of een klein gezin. Meer foto's volgen spoedig! In deze straat zijn binnenkort TWEE woningen beschikbaar.

Indeling: entree op de begane grond via een eigen voordeur. Binnenkomst woning in de hal, vanuit waar u de verschillende vertrekken kunt betreden. Aan de voorzijde is gelegen de eerste slaapkamer van ca. 7 m2 en aan de achterzijde is tevens een slaapkamer gesitueerd van ca. 10 m2. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde kunt u de tuin betreden. De tuin is ca. 30 m2 en daarom is het een heerlijke uitloop naar buiten. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een douche en vaste wastafel. De woonkamer - eetkamer ensuite is ca. 35 m2 en heeft een open keuken, waardoor u eten en wonen heerlijk kunt combineren in één ruimte.

Bent u geïnteresseerd geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Dan kunt u reageren via uw profiel en nemen wij contact met u op zodra de woning opgeleverd is. Let op: wij nemen enkel contact met u op, indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen en uw profiel aansluit bij de woningeisen. Zorg er daarom voor dat uw profiel volledig is ingevuld.

*** Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend ***


TypeBenedenwoning Aantal kamers4 Huurprijs€ 895,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op