Assendelftstraat

Den Haag

Gelegen in hartje centrum Den Haag in een zijstraat van de bekende Prinsegracht, dit geweldige en mooie 4-kamer appartement beschikbaar met balkon! Winkels, restaurants, cafeetjes, uitgaansgelegenheden, openbaarvervoer, terrassen, sportscholen treft u allemaal in de directe omgeving. Tevens treft u op loopafstand de Denneweg, Paleistuinen, Panorama Mesdag en de Malle Molen. Kortom perfect appartement voor een stel!

INDELING:
Entree op straatniveau, u betreedt de gemeenschappelijke ruimte. U neemt de trap naar de 1e etage. Voordeur, entree appartement in de woonkamer met prachtige plafondornamenten van circa. 28 m². Doorloop naar de lichte serre die van de woonkamer is gescheiden middels schuifseparatie van circa. 12 m². Vanuit de serre heeft u middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon welke zich uitstrekt over de gehele gevelbreedte. Separate keuken welke is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heeft u tevens middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Twee slaapkamers van circa. 9 m² en 28 m². Badkamer voorzien van een douche. Het toilet is separaat.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De wasmachine/ droger aansluiting bevindt zich in de keuken.

BIJZONDERHEDEN:
- Prachtige plafondornamenten
- Hartje centrum Den Haag
- Met balkon
- Alle gemakken nabij
- Ruim en licht
- Let op! De huurprijs is exclusief een vaste betaling á € 300,- voor het verbruik van gas, water en elektra

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 1200,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-06-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op