1e Sweelinckstraat

Den Haag

In een fantastische omgeving en gelegen in een zeer nette en gewilde wijk deze heerlijke parterre woning met tuintje. Winkels, openbaar vervoer en de Scheveningse bosjes om de hoek! Het gezellige centrum, de Reinkenstraat, de Fred en het Scheveningse strand zijn bereikbaar binnen 10 minuten fietsen!

INDELING: entree, binnenkomst appartement in de hal. Ruime woonkamer met gezellige open haard van circa. 44 m2. Nette witte keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, vriezer, oven, gasfornuis en afzuigkap. Aan de achterzijde gelegen vindt u de slaapkamer van circa. 12 m². Vanuit de slaapkamer heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot uw eigen ruime tuin met daarachter de gezamenlijke plaats (fietsenstalling). Nette badkamer met toilet en douche. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

DETAILS:
- begane grond, met tuin!
- perfect voor een stel
- zeer gewilde locatie
- huurprijs is exclusief een voorschot van € 150,00 voor het gebruik van gas, water, elektriciteit

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers2 Huurprijs€ 1150,-per maand
 • Slaapkamers1
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op