Laakkade

Den Haag

Super leuk 4-kamer appartement beschikbaar met uitzicht over het water! Nabij de woning vindt u het winkelcentrum aan de Neherkade, openbaarvervoer, uitvalswegen en op vijf minuten fietsafstand treft u het centrum van Oud-Rijswijk. Tevens bereikt u op 10 minuten fietsafstand het bruisende centrum van Den Haag. Perfect appartement voor een stel!

INDELING: entree op straatniveau. Inpandige trap naar de 1e etage waarbij u uitkomt in de hal waar een separaat toilet is gesitueerd. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. L-vormige woonkamer van circa. 20 m². Open keuken voorzien van een kookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. Ruime slaapkamer van circa. 18 m². Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Vanuit de hal neemt u de inpandige trap naar de 2e etage. Entree op overloop waar u tevens de wasmachinekast treft. Vanuit de overloop kunt u alle vertrekken betreden. Drie slaapkamers van circa. 6 m², 12 m² en 15 m². Badkamer voorzien van een douche en wastafel. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
- dubbel bovenhuis
- dichtbij de Haagse Hogeschool gelegen
- drie slaapkamers + extra waskamer
- ideale indeling

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 x de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers5 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Slaapkamers3
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 01-07-22
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op