Goudreinetstraat

Den Haag

Per direct beschikbaar, dit heerlijke (gemeubileerde!) appartement op de tweede etage in de leuke Vruchtenbuurt! Winkels, strand, eetgelegenheden, nabij internationale scholen en het openbaar vervoer op loopafstand. Het appartement heeft drie kamers, twee slaapkamers en een balkon!

INDELING: Entree portiek op straat niveau. Trap naar de eerste etage. Entree appartement in een hal, met direct de trap naar de tweede (top) etage. Binnenkomst in ruime en lichte hall. Directe doorloop naar de woonkamer van circa. 35 m2. Het appartement beschikt over twee slaapkamers welke circa. 14 m2 en 6 m2 meten en beide aan de voorzijde zijn gesitueerd. De keuken is geheel gerenoveerd, apart gesitueerd en voorzien van allerlei apparatuur: koelkast met vriezer, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en wasmachine. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Frisse badkamer met douche, vaste wastafel en spiegel welke toegankelijk is vanaf de grote slaapkamer. Het toilet is apart gesitueerd in de hal. De woning heeft een laminaat vloer en wordt verwarmd middels centrale verwarming en is in zijn geheel gezien van dubbel glas (nieuwe kunststof kozijnen!)

Bent u op zoek naar een woning die u zo kan betrekken waarbij u alleen uw koffer mee hoeft te nemen? Neem dan direct contact met ons op voor een bezichtiging!

BIJZONDERHEDEN:
- huurprijs is exclusief € 50,00 servicekosten per maan
- Volledig gemeubileerd
- Gerenoveerde keuken!
- Geheel is voorzien van dubbele beglazing
- Turn-key - direct te betreden!

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: maximaal twee jaar (met mogelijkheid tot verlenging)
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning is verplicht
- Inkomenseis: netto salaris per maand moet gelijk zijn aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypeAppartement Aantal kamers3 Huurprijs€ 1250,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gemeubileerd
 • Energielabel
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op