Pasteurstraat

Den Haag

4- KAMER APPARTEMENT * 2 SLAAPKAMERS * MET BALKON * 1E ETAGE * GELEGEN OP DE GRENS VAN RIJSWIJK * NABIJ DIVERSE WINKELS EN HET OPENBAAR VERVOER

In het Laakkwartier gelegen op de eerste etage van een typisch Haagse portiekwoning. Gelegen op de 1e etage op de grens van Rijswijk. Goed te bereiken met het openbaar vervoer via tram 1, 16 en 17 en de autosnelweg is op een kleine 10 minuten afstand. De supermarkt en verschillende andere winkels aan de Wenckebachstraat zijn op loopafstand van de woning.

INDELING:
Openportiek, u neemt de trap naar de 1e etage. Voordeur, entree appartement in de hal. In de hal is de separaat toilet gesitueerd. Doorbroken woonkamer en-suite van circa. 20 m² en 14 m². Separaat neutraal keukenblok. Twee slaapkamers van circa. 8 m² en 10 m². vanuit beide slaapkamers heeft u middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon aan de achterzijde gelegen. Badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming. De wasmachine/ droger aansluiting is privé.

BIJZONDERHEDEN:
- 2 slaapkamers
- nabij openbaar vervoer
- ruime lichte woning

HUURVOORWAARDEN:
- Type contract: minimaal 1 jaar + onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan de maandhuur
- Huisvestingsvergunning verplicht
- Inkomenseis: (gezamenlijk) netto maandsalaris gelijk aan +/- 3 keer de huurprijs
- Geen huisdieren toegestaan

BENODIGDHEDEN:
Indien u via ons een woning wil huren, zullen wij alvorens wij tot een overeenstemming komen een kredietwaardigheidscheck uitvoeren. Tevens zullen wij documenten bij uw opvragen om te overleggen met de eigenaar van het gehuurde. Hierbij kunt u denken aan:

Loondienst gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- Inkomensgegevens van de laatste 3 maanden (loonstroken en bankstortingen)

Ondernemers gegevens:
- Kopie paspoort huurder en bewoners
- Uittreksel KVK-registratie
- Jaarcijfers 2019 en 2020 + IB-verklaring 2019 en 2020

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van Woonzeker. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop “vraag een bezichtiging aan”. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend


Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).
TypePortiekwoning Aantal kamers4 Huurprijs€ 895,-per maand
 • Slaapkamers2
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum Direct te huur
 • Oplevering
  Gestoffeerd
 • Energielabel
  G
 • Inclusief
  x
 • Exclusief
  Gas, Water, Elektra, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto jaarinkomen voor deze woning van € 60.036 (1 persoon) / € 70.036 (2 of meer personen).

Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Medewerker Verhuurmutaties

Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature