Stokroosstraat

Den Haag

*Het gehele appartement zal worden gesausd voor de intrede van de nieuwe bewoners!

Het betreft een 4-kamer appartement voorzien van drie ruime slaapkamers (circa. 12,5 m2, 8 m2 en 8 m2), een balkon en een berging in de onderbouw. Het appartement ligt in de prachtige Bloemenbuurt nabij de Fahrenheitstraat, Goudsbloemlaan en Thomsonlaan. Deze gezellige winkelstraten bieden een gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Bovendien is het appartement gelegen nabij diverse sportfaciliteiten zoals tennis, voetbal, hockey, handbal en een manege. Het appartement is ideaal gelegen in het directe nabijheid van de badplaats Kijkduin, de duinen, het strand en de zee. In en nabij de Bloemenbuurt zijn er verschillende openbaar vervoer mogelijkheden naar het centrum van Den Haag.

Indeling: gezamenlijk entree met bellen en brievenbussentableau. Trap en/of lift naar de 3e verdieping. Entree appartement in de hal. Dichte keuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Woonkamer van circa. 22 m2 met toegang tot het balkon met vrij uitzicht. In de hal bevindt zich een inpandige trap naar de 2e woonlaag. Boven vindt u drie slaapkamers van circa. 12 m2, 8 m2 en 8 m2. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Woning wordt opgeleverd met laminaat vloer.

LET OP: huurprijs is inclusief een voorschotbetaling voor elektra en stookkosten

Bent u al geïnteresseerd in de woning na het lezen van bovenstaande tekst? Dan vragen wij u te reageren middels uw profiel. Let op: u kunt geen bezichtiging telefonische inplannen! Eer de woning is opgeleverd, zullen wij een aantal mensen uitnodigen voor de eerste bezichtigingen. Wij letten hierbij op de match tussen het profiel van de woning en uw profiel. Zorg er daarom voor dat uw profiel volledig is ingevuld.

***Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend ***

Er geldt een wettelijk maximaal bruto inkomen voor deze woning € 57.053 (1 persoon) of maximaal € 67.053 (2 personen).
TypeAppartement Aantal kamers4 Huurprijs€ 1200,-per maand
 • Aantal personen2
 • Ingangsdatum 15-11-19
 • Oplevering
  Kaal
 • Energielabel
 • Inclusief
  Stookkosten, Elektra
 • Exclusief
  Gas, Water, Kabel TV, Internet
 • Er geldt een wettelijk maximaal bruto inkomen voor deze woning € 57.053 (1 persoon) of maximaal € 67.053 (2 personen).

Download pdf
woning details
Voeg toe aan favorietenVerwijder uit favorieten
Neem direct contact op
Word jij mijn nieuwe collega?

Technisch Vastgoed Beheerder (buitendienst)

Bekijk vacature