• Aantal kamers
  • Aantal bewoners
  • Maandlasten

Medewerker Verhuurmutaties

In deze functie ondersteun jij de mutatiemanager bij alle werkzaamheden die komen kijken bij een huuropzegging.

Wat ga jij doen ?

Dagelijkse houdt jij bezig met o.a. het verwerken van huuropzeggingen, het maken en bespreken van huurovereenkomsten, het bewaken van de mutatielijst, het plannen van oplevering met oude en nieuwe huurders en beoordelen van de waarborgsomdossiers. Daarnaast houd je de uit te voeren werkzaamheden van leeg te komen appartementen nauw in de gaten en zorg er voor dat deze zijn uitgevoerd voordat de nieuwe huurder zijn intrekt neemt in zijn of haar nieuwe woning.

Waar zijn wij naar op zoek ?

Binnen deze functie is het belangrijk dat je werk volgens een bepaald patroon. Jij kan zelfstandig werken en bedenkt hoe je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Jij beheerst de vaardigheden: ordelijke, systematisch en gestructureerd. Je bent goed in het bewaken van processen, werkt nauwkeurig, precies en weet binnen jouw verantwoordelijkheden exact wat er gaande is. Je bent iemand die niet snel van patronen afwijkt en brengt regelmaat in jouw werkzaamheden.

Functie eisen
  • Je hebt MBO + / HBO werk – en denkniveau
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je werkt ordelijk, systematisch en gestructureerd
  • Kennis van huurecht en ROZ model huurovereenkomsten is een pre
  • Je begrijpt dat de door jou uit te voeren werkzaamheden belangrijk zijn voor je collega’s op andere afdelingen
  • Je vindt het leuk dienend te zijn maar begrijpt dat autoriteit uitstralen belangrijk is
  • Je werkt doortastend, kan overtuigen en hebt een sterke persoonlijkheid

Je kunt bij PRMD Vastgoedmanagement rekenen op een prima pakket van primaire secundaire arbeidsvoorwaarden. Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden is voor je beschikbaar. Dit alles binnen een enthousiast team waar mensen op een informele maar professionele manier met elkaar omgaan in een plezierige werkomgeving. Daarnaast is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen.

Ben je door het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en ben je op korte termijn beschikbaar? Mail ons dan snel een goede motivatiebrief en stuur deze samen met je CV en pasfoto op. Graag naar carly@prmd.nl

Word jij mijn nieuwe collega?

- Medewerker Servicedesk VvE
- Servicedesk medewerker technisch vastgoedbeheer(m/v)
- Verhuurmakelaar buitendienst
- Financedesk medewerker Vastgoedbeheer
- Medewerker Verhuurmutaties

Bekijk vacature