• Aantal kamers
  • Aantal bewoners
  • Maandlasten

Woning verhuren

Woonzeker is al bijna 25 jaar actief op de markt van professionele huur en verhuur in Den Haag. Zoekt u een betrouwbare partner voor het verhuren van uw onroerende zaak, bijvoorbeeld een woning, appartement, studio of kamer? Door onze ervaring en kennis van de Haagse verhuurmarkt bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuren via een groot netwerk

Veel woningzoekenden uit Den Haag en omstreken hebben zich ingeschreven bij Woonzeker. Voor het verhuren van uw onroerend goed kunnen wij daarom putten uit een grote hoeveelheid geïnteresseerden. Daarnaast beschikt Woonzeker over vele contacten binnen ambassades, internationale instellingen, ministeries en grote bedrijven in de regio Den Haag. Hierdoor hebben wij voor ieder object wel een potentiële huurder in ons bestand.

Verhuren via internet

Het ervaren en klantvriendelijke team van Woonzeker brengt het object dat u wilt verhuren op een professionele manier onder de aandacht op internet. Hiervoor plaatsen wij uw woning op onze goedbezochte website. Tevens informeren we per e-mail potentiële huurders die zich bij Woonzeker hebben aangemeld. Voor een nog grotere zichtbaarheid zorgt Woonzeker ervoor dat uw onroerende zaak ook op JAAP.nl, Pararius.nl en indien gewenst op FUNDA te zien zal zijn.

Woonzeker: persoonlijk en klantvriendelijk

U ziet, om uw appartement of huis via een professionele, ervaren en klantvriendelijke partner uit Den Haag te verhuren moet u bij Woonzeker zijn. Graag nemen wij persoonlijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van uw wensen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel ons op 070-3 606 202.  

U kunt ook zelf alvast een woning aanmelden via onderstaand formulier. Één van onze verhuurmakelaars neemt dan spoedig contact met u op om de woning op te nemen.

De huurprijs zal in overleg met de verhuurmakelaar worden vastgesteld.