VERHUREN VIA EEN GROOT NETWERK

Het ervaren en klantvriendelijke team van Woonzeker brengt het object dat u wil verhuren op een professionele manier onder de aandacht op verschillende media. Hiervoor plaatsen wij uw woning op onze eigen, goedbezochte website. Tevens informeren we per e-mail potentiële huurders die zich bij Woonzeker hebben aangemeld. Voor een nog grotere zichtbaarheid zorgt Woonzeker ervoor dat uw onroerende zaak ook op Pararius.nl, JAAP.nl, Huurwoningen.nl en indien gewenst op FUNDA te zien zal zijn.

Veel woningzoekenden uit Den Haag en omstreken hebben zich ingeschreven bij Woonzeker. Voor het verhuren van uw onroerend goed kunnen wij daarom putten uit een grote hoeveelheid geïnteresseerden. Daarnaast beschikt Woonzeker over veel contacten binnen internationale instellingen, ministeries, grote bedrijven en veel collega makelaars in de regio Den Haag. Hierdoor hebben wij voor ieder object wel een potentiële huurder in ons bestand.

WONING VERHUREN

WOONZEKER: PERSOONLIJK EN KLANTVRIENDELIJK

Zoekt u een betrouwbare partner voor het verhuren van uw onroerende zaak, bijvoorbeeld een woning, appartement, studio of kamer? Neem dan snel contact op met Woonzeker. Woonzeker is al ruim 25 jaar actief op de markt van professionele huur en verhuur in Den Haag. Door onze ervaring en kennis van de Haagse verhuurmarkt bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw appartement of huis via een professionele, ervaren en klantvriendelijke te verhuren moet u bij Woonzeker zijn. Graag nemen wij persoonlijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van uw wensen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel ons op 070-3 606 202 (op werkdagen tussen 13.30 en 16.30). Één van onze verhuurmakelaars neemt spoedig contact met u op om de woning op te nemen.