WERKWIJZE

Zie je een woning die je graag zou willen bezichtigen? Reageer dan op de woning via de website, vul de gevraagde gegevens is en voltooi de voorinschrijving. We gebruiken je gegevens om te bepalen of je in aanmerking komt voor een bezichtiging van de woning. Indien wij een match zien tussen jouw gegevens en de huurvoorwaarden, dan zullen wij je mogelijk uitnodigen voor een bezichtiging. We vragen je af te wachten tot wij contact opnemen met jou. We proberen mogelijke kandidaten in ieder geval één of twee dagen van te voren uit te nodigen voor een bezichtiging – en/of te vragen om aanvullende stukken.

Aanvullende stukken voorbereiden?
Veelal voorafgaand aan de bezichtiging verzoeken wij (financiële) documenten in te sturen. Wil je al een en ander voorbereiden om zodoende het proces te versnellen? Kijk voor de benodigde documenten op de Huurvoorwaarden pagina.

Wanneer hoor je meer?
We snappen dat je snel wilt weten of je wordt uitgenodigd voor de bezichtiging en dat je in de tussentijd wellicht al vragen voor ons hebt. We krijgen momenteel alleen veel reacties en kunnen helaas niet iedereen van een passend antwoord voorzien. Heb je na een week nog geen bericht van ons ontvangen? Dan kun je ervan uitgaan dat je niet wordt uitgenodigd. Je ontvangt hiervan uiterlijk binnen twee weken nog een officiële bevestiging per mail.